Web Analytics
scris miercuri, 21.02.2024

Anunț important privind distribuirea apei potabile în localitatea Bogați

Ion Gîrleanu, primarul comunei Bogați a făcut un anunț foarte important în ceea ce privește distribuirea apei potabile în localitatea pe care o păstorește. Edilul susține că societatea locală de distribuire a apei potabile își intră în drepturi.

Anunț important privind distribuirea apei potabile în localitatea Bogați

Citește și Directorul AJOFM Sibiu: „Dacă luăm toate comunele de pe traseul autostrăzii Sibiu-Pitești nu găsim 1.000 de oameni apți de muncă” 

”Dragi consăteni, Vă informez asupra faptului că pe14.02.2024, am mai câștigat încă un proces în fond la Tribunalul Prahova cu SC PAMA SRL. Este vorba despre respingerea cererii de suspendare ca fiind neîntemeiată a HCL nr. 61/02.10.2023 cu privire la delegarea serviciului de apă către SC PREST APĂ-CANAL BOGAȚI SRL. Până în prezent, în toate dosarele avute pe rol cu SC Pama SRL, Tribunalul Prahova a dat câștig de cauză U.A.T. Bogați și Consiliului Local Bogați. Această Hotărâre a Tribunalului Prahova reprezintă încă un document care atestă faptul că firma SC Pama SRL nu mai are nicio calitate privind distribuirea apei potabile în localitatea noastră”, a spus primarul Ion Gîrleanu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *