Web Analytics

Anunț important pentru utilizatorii serviciilor de termoficare centralizată din Pitești

de | 10.10.2022 19:09 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Termo Calor Confort, societate comercială subordonată Consiliului Local Pitești, anunță că furnizarea agentului termic pentru încălzire se va realiza avându-se în vedere prevederile art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 20 și 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior mai mici de 10 grade Celsius.

Citește și: Polițiștii argeșeni au verificat peste 120 de autovehicule de călători, timp de trei ore

Prin urmare, utilizatorii/consumatorii sistemului centralizat de încălzire sunt rugați să ia toate măsurile pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari, în calitate de utilizator, precum și de reprezentant al proprietarilor în relațiile cu furnizorul de energie termică, are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcțiune.

Facem precizarea că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006 a Serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea/deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire. De asemenea, vă solicităm să întreprindeţi de urgenţă toate demersurile necesare pentru achitarea tuturor sumelor pe care le datoraţi Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale – precizează reprezentanții firmei furnizoare.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *