Web Analytics
scris joi, 20.04.2023

Anul trecut, 3.000 de argeșeni și-au făcut analizele gratuit la Spitalul Județean

Anul trecut, aproximativ 3.000 de persoane și-au verificat sănătatea, gratuit, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești (SJUP), pe baza biletului de trimitere, analizele medicale fiind astfel decontate prin CAS – după cum ne informează Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al unității medicale.

Anul trecut, 3.000 de argeșeni și-au făcut analizele gratuit la Spitalul Județean

Citește și: Opt copii s-au născut de Paște la Spitalul Județean Argeș. Șapte băieți și o fetiță!

De asemenea, în aceeași perioadă, aproximativ 2.000 de persoane au optat să fie investigate, contra cost, în cadrul Laboratorului SJUP.

Programările pentru recoltări în cadrul Laboratorului SJUP se realizează la numărul de telefon 0248/287150, interior 293, de luni până vineri, între orele 8-10. Recoltările se efectuează de luni până vineri, între orele 8-10, în limita fondurilor alocate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist. Rezultatele se emit zinic (luni-vineri), între orele 13-14.

Ce analize se pot face gratuit

Laboratorul oferă o gamă variată de analize, pacienții fiind asigurați de rezultate corecte obținute într-un timp scurt, în funcție de complexitatea investigațiilor. Calitatea serviciilor oferite se datorează personalului medical cu o vastă pregătire profesională și cu mare experiență în domeniu, dar și faptului că Laboratorul de analize este dotat cu echipamente performante de ultimă generație.

Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Județean de Urgență Pitești este acreditat pentru efectuarea analizelor de hematologie, biochimie serică, biochimie urinară, imunologie, serologie, parazitologie și microbiologie” – se arată în comunicatul de presă.

Cât privește analizele contra cost, prețurile acestora pot fi consultate accesând pagina de internet www.sjupitesti.ro, la secțiunea “Tarife”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *