Antrenorul Mihai Ianovschi a semnat cu Universitatea Craiova

de | 9.08.2022 11:22 | Actualitate, Home, Sport

Fostul antrenor al FC Argeș a bătut palma cu Universitatea Craiova. Mihai Ianovschi vine în Bănie alături de fostul selecționer Mihai Rădoi și de Florin Constantinovici.

Mihai Ianovschi și-a dat demisia de la FC Argeș în februarie, anul acesta, după ce se instalase ca antrenor la clubul din Trivale în iarna anului 2020.

”Am venit la FC Argeș în decembrie 2020, poate în cel mai greu moment posibil, când nimeni nu se înghesuia să preia echipa în situația în care era, cu 11 puncte și toată lumea spunând că echipa este ca și retrogradată. Nimic nu este pierdut în acest moment. De aceea, am considerat că plecarea mea poate reprezenta un nou început pentru club și pentru echipă. Aproape întotdeauna când pleacă un antrenor echipa se resetează și reacționează, lucru pe care îl doresc din tot sufletul.”, declara Ianovschi, pentru playsport.ro, după plecarea sa de la FC Argeș.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed