Web Analytics

Antrenorul Marius Șumudică se retrage din fotbal

de | 2.03.2023 15:07 | Actualitate, Home, Sport

Marius Șumudică a anunțat că se va retrage din fotbal pentru a fi alături de familia sa. „În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură. Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție. Vă iubesc și vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine. Îmi iubesc soția, copiii, părinții, și Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas.”, a spus Șumudică, la digisport.ro.

Citește și: Pompieri în alertă! O casă și un camion au luat foc în Argeș!

Marius Șumudică a obținut până acum trei trofee în cariera de antrenor. Primul a venit în sezonul 2015/2016, când a cucerit titlul cu Astra Giurgiu. În ediția următoare, cu aceeași echipă, tehnicianul a câștigat și Super Cupa României. În sezonul trecut, chiar dacă a plecat de la CFR Cluj după primele 6 etape, a primit medalia de campion al României, întrucât a părăsit gruparea ardeleană când aceasta ocupa primul loc în Liga 1.

Citește și: Constantin Schumacher: „E greu ca echipa să mai revină, în situaţia în care este”   

Marius Șumudică a obținut performanțe notabile și în afara fotbalului românesc. Printre altele, românul a fost foarte apreciat la Al-Shabab, pe care a condus-o în două rânduri, dar și la Kayserispor și la Gaziantep. În 2016, a calificat-o pe Astra în șaisprezecimile Europa League, dintr-o grupă din care mai făceau parte AS Roma, Viktoria Plzen și Austria Viena. În 2019, Șumudică a fost desemnat al treilea cel mai bun antrenor din Arabia Saudită.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *