Web Analytics

Antrenorul de tenis Lenci Ianovschi a trecut la cele veșnice

de | 15.12.2017 10:09 | Actualitate

lenci ianovschiDoliu în familia Ianovschi! ”Din păcate… a plecat dintre noi… atât de repede… un mare suflet drag nouă… LENCI !!! Ne este deja… atât de greu fără tine… Odihnește-te-n pace…”, este mesajul postat pe facebook de Mihai Ianovschi, fratele antrenorului de tenis Lenci Ianovschi.

Despre antrenorul de tenis Leonte Ianovschi junior se ştie că a descoperit-o pe Ruxandra Dragomir, jucătoare de tenis, care la vremea apogeului ei ajunsese numărul 15 mondial. Lui Lenci Ianovschi i se spunea ”Mica enciclopedie nebună a tenisului românesc”. A antrenat sute de copii pe care i-a învăţat să facă tenis de performanţă la Palatul Pionierilor din Piteşti.

Echipele antrenate de Lenci Ianovschi au câştigat mai multe titluri de campioane naţionale şi vicecampioane. Mai mulţi jucători piteşteni pregătiţi de Lenci Ianovschi la Palatul Pionierilor au jucat în turnee individuale, profesioniste, de 10.000 de dolari, precum şi la ITP – juniori şi ETA – juniori 16 ani.

De când Leonte Ianovschi junior a fost antrenor la Palatul Copiilor Piteşti, sportivii pregătiţi de el au câştigat peste 300 de locuri 1, 2 şi 3 în competiţiile la care au participat.
Dumnezeu să-l odihnească!

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii