Web Analytics

Antrenorul Dan Petrescu, prezentat oficial la CFR Cluj

de | 3.09.2021 09:42 | Actualitate, Sport

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, în conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial, că este important ca toată lumea să uite ce a făcut el în precedentele două mandate la gruparea ardeleană şi a precizat că nu este salvatorul clubului.

CITEȘTE ȘI: Începe noul sezon al Ligii Florilor! Debut în deplasare pentru handbalistele din Mioveni

„Parcă nici nu am plecat de la CFR. Am avut o perioadă extraordinară la Cluj, m-am simţit excelent şi chiar şi când am plecat am spus că mă voi întoarce într-o zi. Din fericire pentru mine, oferta a venit mai repede decât mă aşteptam şi iată-mă aici din nou, gata să muncesc. Încercăm să câştigăm meciuri, să câştigăm trofee şi să facem performanţă. Acesta este motivul care m-a făcut să vin aici. Ştiu pretenţiile şi presiunea care sunt la Cluj. Nu sunt oameni de neînlocuit în fotbal. E clar că nu sunt eu salvatorul clubului CFR. E important să uităm tot ce am făcut eu până acum la CFR. Nu mă mai ajută nici pe mine, nici pe jucători şi nici pe fani. Plecăm de la zero toţi şi sper să fiu apreciat pentru ceea ce voi face în continuare, nu pentru ceea ce am făcut. Pe nimeni nu mai interesează ce a fost, toată lumea vrea rezultate”, a afirmat tehnicianul.

CITEȘTE ȘI: Bogdan Stoica, manager sportiv CS Mioveni: „Ne-am fi dorit cele trei puncte cu Academica, dar nu am putut. Egalul e un rezultat bun”

„Patronul m-a întrebat dacă vreau să fiu antrenor. Am discutat detaliile, dar nu m-am băgat eu în alte discuţii pentru că nu e treaba mea. Eu am avut o relaţie foarte bună mereu cu patronul clubului, am plecat în condiţii bune de aici, m-am întors în condiţii bune. Aşadar nu a contat decât faptul că patronul de aici m-a dorit foarte mult”, a adăugat el.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii