Web Analytics

Antrenorii Eduard, Speriatu şi Dumitrescu – infectaţi cu Covid

de | 23.12.2020 10:12 | Actualitate, Sport

Pe final de an și pe final de primă parte a campionatului din Liga I, antrenorii de la FC Argeș au ieșit pozitivi la testul pentru noul coronavirus. Este vorba despre Andrei Speriatu, Augustin Eduard (foto) și Viorel Dumitrescu, toți fiind în ultimele etape la conducerea echipei mari a FC Argeș. Din fericire, niciunul dintre ei nu are simptome grave de Covid-19 și în prezent se află în izolare la domiciliu. Mai trebuie spus că, înaintea celor trei antrenori, depistat pozitiv a fost și jucătorul alb-violet Andrei Tofan, dar care acum a ieșit din izolare, fiind negativ la testul Covid-19. De asemenea, depistați pozitiv în ultima perioadă la FC Argeș au mai fost fotbalistul croat Luka Maric și preparatorul fizic Daniel Pîrvu.

Citește și Lucian Alexandru Călinescu, ofiţer de presă BCM U FC Argeş Piteşti: „76% din jucători au contactat coronavirusul. Din fericire, niciunul nu a avut complicaţii”

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Dulcea a cerut un bonus pentru evitarea retrogradării. N-am fost de acord, raportat la salariul pe care i l-am oferit”

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Da,dar despre schimbări la echipa,nimic?Am impresia ca ceea ce spuneti despre persoanele respective,suna a scuza.Se pare ca Liga 2 o asteapta cu pâine si sare pe FC PSD…ca nu are nici in clin nici în mânecă cu echipa marelui Dobrin.Se vede,cât de preocupați sunt Gentea si Tudose.