Antrenor de fitness reținut după ce a dus prăjituri cu droguri la petrecere

de | 23.01.2023 13:04 | Actualitate, Home

Un antrenor de fitness din Vâlcea a fost reținut după ce a dus prăjituri cu droguri la o petrecere privată ce a avut loc la restaurantul unui hotel din Rm.Vâlcea.

Incidentul a avut loc weekend-ul trecut și nu mai puțin de 15 persoane au ajuns la spital acuzând stări de rău după ce au consumat prăjiturile respective.

Citește și https://jurnaluldearges.ro/la-ce-trebuie-sa-fim-atenti-cand-achizitionam-peste-si-produse-din-peste-235799/

Antrenorul de fitness are 32 de ani, este acum cercetat pentru trafic de droguri de risc și urmează a fi dus în fața instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Dosarul este instrumentat de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea.

“La data de 22 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.

În cursul zilei de astăzi, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – se arată într-un comunicat de presă al Poliției Vâlcea.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *