Web Analytics

ANM: VREMEA VA CONTINUA SĂ SE ÎNCĂLZEASCĂ UȘOR

de | 15.07.2020 08:36 | Actualitate

Prognoza meteo de miercuri, 15 iulie 2020, arată că vremea va continua să se încălzească ușor, iar local în sud va deveni chiar călduroasă după-amiaza.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zonele de munte, iar noaptea mai ales în vest, nord-vest și centru. Meteorologii anunță că doar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite și de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul zilei, în Dobrogea, în sudul Banatului și în zonele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 32 de grade Celsius, cu valori mai ridicate în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 8 și 19 grade Celsius.

Vremea în București

Și în Capitală, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească, informează stirimeteo.com. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul nopții, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade Celsius, iar cea minimă de 16-17 grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis luni, 13 iulie, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în toate zonele țării.

Astfel, în intervalul 13-26 iulie 2020 temperaturile maxime vor ajunge la 30 de grade Celsius. Meteorologii au precizat și zonele, dar și perioada în care va ploua.

Vremea la munte, pentru pentru intervalul 13-26 iulie

În prima săptămână media maximelor termice se va situa între 12 și 18 grade Celsius, iar a minimelor între 4 și 9 grade Celsius, iar în cea de a doua săptămână temperaturile maxime vor avea o medie cuprinsă între 16 și 21 de grade Celsius, iar minimele între 8 și 11 grade Celsius.

Vor fi posibile averse aproape în fiecare zi, dar mai ales la începutul intervalului, precum și între 16 și 21 iulie.

 

sursa: Administrația Națională de Meteorologie

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii