Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Ankaragucu și-a anunțat noul antrenor. Nu e Adrian Mutu

După ce s-a discutat despre posibilitatea caAdrian Mutu să preia Ankaragucu, turcii și-au prezentat noul antrenor.  Ieri, 17 septembrie, Ankaragucu l-a prezentat oficial pe Kenan Kocak, noul antrenor al echipei. Cihat Arslan a fost demis de la echipă din cauza începutului de sezon nu foarte bun. Formația se află pe locul 13 în liga secundă din Turcia. În primele 5 etape Ankaragucu a obținut două victorii și a pierdut trei meciuri.

Ankaragucu și-a anunțat noul antrenor. Nu e Adrian Mutu

Citește și: Adrian Mutu: „Favorita mea la titlu este Craiova”

”Bun venit, Kenan Kocak! Clubul nostru a semnat un contract de 1+1 ani cu Kenan Kocak pentru poziția de antrenor principal. Anunțul este făcut cu respect pentru suporterii noștri și publicul larg”, a transmis clubul.

Adrian Mutu este liber de contract din aprilie 2024 de la despărțirea de CFR Cluj. „Briliantul” a pregătit la echipa din Gruia mai puțin de trei luni, acesta a stat pe banca tehnică a formației în 11 meciuri și a demisionat după înfrângerea din Cupa României cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4. De la începutul carierei de antrenor, Adrian Mutu a antrenat echipele: FC Voluntari, Wahda Reserve, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi și CFR Cluj.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...