Web Analytics
scris joi, 13.07.2023

Animalele de la Zoo Pitești sunt bine hidratate și vitaminizate pe timpul caniculei

La vreme de caniculă, animalele de la Grădina Zoologică Pitești au nevoie de o atenție sporită, de hidratare și de o hrană specială. Ceea ce se și întâmplă în aceste zile, potrivit Primăriei Pitești.

Animalele de la Zoo Pitești sunt bine hidratate și vitaminizate pe timpul caniculei

Citește și: Managerul Mihaela Voinicu bagă milităria la Biblioteca Judeţeană. Ţine condica încuiată la băieţii de la Pază

Potrivit unui comunicat de presă, animalele de la Zoo Pitești primesc alimentație adecvată îmbogățită cu fructe și legume proaspete, de sezon, pentru a le asigura aportul necesar de nutrienți și vitamine.

Ele beneficiază, de asemenea, de hidratare cu apă din belșug, schimbată periodic în vasele de alimentare.

Mai există și protecția împotriva căldurii prin bazinele cu apă existente în amplasamente și locuri de adăpost sau amenajări răcoroase.

„Vă invităm să vizitați Grădina Zoologică din Pitești în orele mai răcoroase ale zilei, evitând astfel temperaturile extreme. În plus, vă rugăm să respectați indicațiile personalului din cadrul Zoo și să evitați să hrăniți animalele cu alimente străine sau neaprobate, deoarece acestea pot fi dăunătoare pentru sănătatea lor” – mai comunică Primăria.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *