Web Analytics
scris marți, 16.06.2020

ANI: Fost consilier din Oarja, găsit în incompatibilitate

Un fost consilier din cadrul Consiliului Local al comunei Oarja a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate (ANI). Este vorba de Sonia Carmen Moga, care, „în perioada 25 iunie 2016 – 08 februarie 2019, a deținut și exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul aparatului de specialitate al primarului, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003”, se arată în comunicatul ANI.

ANI: Fost consilier din Oarja, găsit în incompatibilitate

„Funcția de consilier local sau consilier județean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții sau calități: (…) c) calitatea de funcționar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului județean ori al prefecturii din județul respectiv”, se arată în dispozițiile articolului 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...