Angajații Spitalului Județean de Urgență Pitești – ÎN DOLIIU!

de | 13.12.2021 12:28 | Actualitate, Home

Economistul de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, Ion Dumitrache, a decedat. Întreg colectivul unității medicale a transmis un mesaj de condoleanțe:

Cu profund regret anunțăm trecerea în neființă a lui Ion Dumitrache, economist specialist în cadrul Serviciului Financiar – Contabilitate – Spitalul Județean de Urgență Pitești (SJUP).

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiţă: Doza de booster crește de cel puțin 25 de ori nivelul anticorpilor!

Argeșeanul, născut pe 10 octombrie 1958, a început activitatea în cadrul unității spitalicești în prima zi a lunii februarie 2018. În noaptea de sâmbătă spre duminică, 11-12 decembrie 2021, inima acestuia a încetat să mai bată. A fost OM, coleg de excepție și un adevărat profesionist. Domnul Titel, așa cum îi spunea întreg colectivul SJUP, va rămâne veșnic în amintire ca fiind omul care nu știa să spună NU, care ajuta necondiționat și care avea tot timpul, parcă pregătite, vorbe care să aducă zâmbete.

Conducerea SJUP transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate.

Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Titel!

Acest articol este despre: deces,doliu,economist,ion dumitrache,Judetean,spital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole