Angajaţii şi pacienţii Spitalului din Curtea de Argeş, negativi la testul COVID

de | 28.05.2020 14:04 | Culise

Săptămâna trecută, chirurgul Bogdan Georgescu, numit manager al Spitalului Municipal din Curtea de Argeș în starea de urgență și înlocuit pe 22 mai la dispoziția primarului, anunța că spitalul s-a confruntat cu primul caz de coronavirus, dar că situația este gestionată în strânsă colaborare cu specialiști DSP. „Pacienții suspecți au fost izolați în saloane desemnate special în acest scop. Personalul medical folosește echipamentul de protecție adecvat, respectă circuitele stabilite și este în stare bună de sănătate. Începem testarea pacienților şi a personalului pentru un control eficient al situației”, preciza fostul manager.
Din fericire, săptămâna aceasta, toate testele COVID-19 făcute angajaților și pacienților de la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș au ieșit negative.
(ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: coronavirus,spitalul curtea de arges

Ultimele articole

ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!
ARGEȘ: Accident între două autoturisme, la Buzoiești!

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc în această diminieață în localitatea argeșeană Buzoiești.Posibil două victime, neîncarcerate, conștiente.Pompierii intervin la fața locului cu o autospecială de intervenție, alături de un echipaj al SAJ Argeș....