Web Analytics
scris sâmbătă, 07.09.2024

Angajări în Poliție. Perioada de înscriere pentru cele 1.200 de posturi a fost prelungită

Poliția Română (IGPR) a anunțat prelungirea termenului de înscriere pentru cei interesați să ocupe posturi de polițiști din sursă externă.

Angajări în Poliție. Perioada de înscriere pentru cele 1.200 de posturi a fost prelungită

Citește și: Argeş. Misiune de salvare pe munte. Pentru o persoană de 72 de ani a fost chemat elicopterul

Poliția Română prelungește perioada de înscrieri pentru posturile scoase la concurs

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a decis să prelungească termenul de înscriere pentru posturile de polițiști din sursă externă, acum fiind posibilă aplicarea online până pe 20 septembrie, inclusiv în weekend. Această măsură oferă o oportunitate suplimentară pentru cei interesați să se alăture forțelor de ordine, într-o varietate de domenii, inclusiv acțiuni speciale, resurse umane și criminalistică.

În perioada 3-20 octombrie sunt programate probe fizice eliminatorii pentru candidații la funcții care necesită această evaluare, iar examenul scris va avea loc pe 26 octombrie, sub formă de test grilă. Pe 20 august, IGPR a anunțat scoaterea la concurs a  1.238 de posturi, dintre care 923 sunt pentru agenți de poliție, 68 pentru ofițeri și 247 pentru personal contractual.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...