Web Analytics

Andrei Prepeliţă, cooptat în staff-ul tehnic al FC Argeș

de | 10.12.2020 12:50 | Actualitate, Sport

 

Mijlocașul Andrei Prepeliţă a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei FC Argeș. Alături de antrenorii Andrei Speriatu și Paul Ciobanu, căpitanul echipei din Trivale se va ocupa de pregătirea lotului în cele trei etape care au mai rămas de jucat din acest tur de campionat.

Augustin Eduard, antrenorul principal al grupării din Trivale, a primit miercuri o suspendare de două etape și o amendă de 360 lei pentru eliminarea din partida cu Dinamo şi va rata astfel finalul primei părţi a sezonului.

 

Citește și Pitești: Informare cu privire la locurile de înhumare

 

La sfârşitul acestei săptămâni, Liga Profesionistă de Fotbal a programat o nouă etapă de campionat. FC Argeş va întâlni sâmbătă, de la ora 12.30, în deplasare, pe Academica Clinceni, revelaţia acestui tur de campionat.

Confruntarea dintre ilfoveni şi argeşeni contează pentru runda cu numărul 13 a Ligii I, iar stările de spirit din cele două tabere sunt diametral opuse. După 12 runde, Academica Clinceni ocupă locul 5, cu 20 de puncte, în timp ce FC Argeş se situează pe locul 16, ultimul, cu doar 9 puncte strânse.

În această săptămână, antrenamentele echipei au fost conduse de căpitanul Andrei Prepeliţă care a fost cooptat în staff-ul tehnic, iar pe bancă va da indicaţii antrenorul Andrei Speriatu care îl va înlocui pe Augustin Eduard.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii