Web Analytics
scris miercuri, 26.10.2022

Andrei Prepeliță: „Ce a zis primarul? Să antrenez portarii? Dacă așa e făcut contractul, mă duc să îi antrenez!”

Eșecul de luni seara, de la Ploiești, i-a fost fatal lui Andrei Prepeliță, care a fost înlăturat de la echipă. Cel mai longeviv antrenor din SuperLigă a fost aspru criticat de Consiliul Director al clubului, care a decis să îl îndepărteze de la cârma formației, anunțând că secundul Constantin Schumacher se va ocupa mai departe de destinele echipei.

Andrei Prepeliță: „Ce a zis primarul? Să antrenez portarii? Dacă așa e făcut contractul, mă duc să îi antrenez!”

Citește și: Înfrângerea cu Petrolul i-a fost fatală lui Prepeliță. Acesta a fost înlocuit cu Schumacher

Primarul orașului, Cristian Gentea, a anunțat că în cazul în care acesta nu va accepta demiterea, Prepeliță va putea rămâne în club, însă doar în funcția de antrenor cu portarii. „Nu îmi place să intervin, dar observ că domnului Prepeliță îi scapă niște elemente. Văd că nu vă comunică absolut nimic despre actele de indisciplină grave întâmplate în ultimele trei săptămâni la echipă sub mandatul dânsului. A făcut vreun referat? A luat vreo decizie? Ok, a salvat echipa și a dus-o apoi în play-off, dar se dorește trecerea la un alt nivel. Asta și-a dorit Consiliul Director, nimeni nu i-a copt nimic domnului Prepeliță. Însă dânsul vă spune că nu mai comunică cu nimeni din club de mai bine de două luni și jumătate. Probabil vorbește cu Jean Vlădoiu, dar nu este doar dânsul în acest club. Am înțeles că i s-a dat mână liberă la echipă și au adus ce jucători au decis ei, jucători pentru care s-au făcut mari sacrificii. Și ce vedem? Unii dintre ei nici măcar nu mai prind lotul. Domnul Prepeliță are contract de antrenor cu portarii, foarte bine dacă vrea să își ducă contractul la sfârșit, să stea să antreneze portarii. Însă nu înțelege totuși că cei din Consiliul Director doresc să trecem la un alt nivel?”, a spus primarul Cristian Gentea, potrivit Pro Sport.

Citește și: Marius Croitoru, pe lista lui FC Argeș pentru postul de „principal”

Andrei Prepeliță a spus că nu renunță la funcție și a anunțat că va face ceea ce i se cere în cadrul clubului, urmând să aibă în cursul zilei de miercuri o discuție cu oamenii din conducere. „Ce a zis primarul? Să antrenez portarii? Dacă așa e făcut contractul, mă duc să îi antrenez! Deocamdată, nu am discutat nimic cu cei din conducere. Voi avea mâine (n.r. miercuri) această întâlnire. Ce pot să vă spun este că am fost la antrenamentul de azi, îmi fac treaba. Normal că sunt surprins de reacția lor, penru că FC Argeș poate să-și îndeplinească obiectivul. Să nu uite că suntem la trei puncte de play-off”, a declarat Andrei Prepeliță.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Potarniche traieste intr-o lume paralelă. Inseamna ca e chiarmprost ca noaptea.Cand o grămadă de suporteri ii cer sa se care de la echipa de luni de zile,iar el ignora toate semnalele,e clar ca suferă de ceva,acolo sus la mansarda.Echipa e la retrogradareiar el o tine pe a lui cu play off.Prost esti,Prepe.Valabil si pt Vlădoiu.Apropo,pe unde a dispărut băiatul ăsta,ca nu prea il vezi la munca,nu prea face nimic pt poziția care o ocupa in club.Sa vina Dani Coman si Walter Zenga.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită