Web Analytics

Andrei Gerea: „Nu sunt mulţumit cum arată societatea românească la 30 de ani de la Revoluţie”

de | 24.12.2019 13:06 | Actualitate

Deputatul Andrei Gerea, chestor al Camerei Deputaților, a participat luni, 16 decembrie, la Timișoara, la o dezbatere în cadrul proiectului „România – Orizont 2030”, derulat de Institutul pentru Libertate și Democrație și Asociația Re:Start România. Evenimentul și-a propus atât evocarea momentelor Revoluţiei din Decembrie 1989, cât şi o privire de ansamblu asupra progreselor  înregistrate de societatea românească în cei 30 de ani de libertate și democrație. Alegerea orașului martir Timișoara ca loc de desfășurare a acestei conferințe este semnul respectului și prețuirii jertfelor tuturor celor care au luptat împotriva regimului dictatorial comunist, pentru libertatea poporului român.
“Suntem, după 30 de ani, mult prea dezbinați. Fără unitate pentru un obiectiv, nu putem ajunge nicăieri. Mulți tineri ajung să considere că libertatea este un drept dat. Nu este așa. Copiii de astăzi sunt tentați să se uite în altă parte și mai puțin la istoria noastră, pentru a vedea cum a fost clădită această țară. Pilonul în jurul căruia trebuie reclădită România este educația. Eu nu sunt mulțumit cum arată societatea românească la 30 de ani de la Revoluție. Trăim mai bine, scade sărăcia, este adevărat. Dar ne pleacă în continuare tinerii în străinătate. Cred că în primul rând foarte mulți dintre noi nu mai simțim românește. Tot ceea ce am visat am lăsat deoparte!”, a subliniat Andrei Gerea, deputat și fost ministru al Economiei și Energiei.
Marian Staicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Deci nu esti multumite de treaba facuta timp de 30 de ani de partidele corupte prin care te-ai plimbat dumneata, am inteles..