Web Analytics

Andrei Gerea continuă seria întâlnirilor cu piteştenii: “Aproape toți mi-au spus că vor o schimbare”

de | 20.05.2016 09:10 | Actualitate

Andrei Gerea, candidatul ALDE la Primăria Pitești, și-a continuat seria de întâlniri cu piteștenii. Acesta a mers miercuri în cartierul Prundu, unde a întâlnit și oameni nemulțumiți de actuala administrație, și oameni nemulțumiți de clasa politică în general, dar și oameni încrezători și mulți oameni gospodari care i-au arătat cum și-au înfrumusețat zonele din apropierea blocurilor și i-au explicat cu ce eforturi.
“Aproape toți mi-au spus că vor o schimbare. Eu le-am spus că pot fi o alternativă. Depinde doar de dumneavoastră dacă vă decideți să ieșiți la vot și, după aceea, împreună, să schimbăm fața Piteștiului. Și, mai ales, să schimbăm viața noastră, a tuturor, în mai bine. La un moment dat am întâlnit mai mulți domni care, pentru că nu aveau o bancă unde să stea la umbră, m-au invitat să stăm la o mică discuție… pe treptele de la intrarea în bloc. Dar nu m-a deranjat, pentru că am cunoscut oameni deosebiți care, deși au atins și venerabila vârstă a pensiei, sunt în continuare foarte interesați de ceea ce au de oferit administrația și orașul în general oamenilor. Și mai ales tinerilor. Și ei vor o schimbare. Sper că am reușit să îi conving că merită să voteze Andrei Gerea la Primăria Pitești și Echipa ALDE la Consiliul Local”, a declarat fostul ministru Andrei Gerea.
Candidatul ALDE la Primărie a fost însoțit de mai mulți candidați la Consiliul Local, care au colectat atât impresiile, cât și nemulțumirile oamenilor. “Deși Primăria are în administrare spațiul din fața blocului, oamenii au amenajat ei un colţ frumos de verdeață și flori ca să mai scape de beton și asfalt. În altă parte, un domn mi-a spus că de când stă el acolo, și are mulți ani, niciodată, nimeni din conducerea politică sau administrativă a județului și a Piteștiului nu a trecut și pe aleea din fața blocului unde stătea. Am trecut eu. Pe de o parte mă bucur că am fost eu excepția. Pe de altă parte, mă întristează că a fost posibil așa ceva în Piteștiul nostru”, a mai spus Andrei Gerea, care a dat asigurări că, în mandatul său, ușa cabinetului de primar va fi mereu deschisă pentru cetățeni.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole