Web Analytics

ANCHETĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PITEȘTI ÎN CAZUL TINEREI DECEDATE, INFECTATĂ CU COVID-19

de | 31.07.2020 16:33 | Actualitate

Din informațiile noastre, polițiștii argeșeni s-au autosesizat în cazul tinerei de 21 de ani, diagnosticată cu noul coronavirus și care a refuzat internarea  sub semnătură.

Vă reamintim că în urmă cu o săptămână, un bărbat din Argeș și-a pierdut atât fiica cât și soția, ambele infectate cu noul coronavirus. Fiica acestuia, o tânără în vârstă de 21 de ani a fost testată la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe data de 20 iulie, după ce a început să aibă simptome. Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, fata a refuzat internarea pe propria răspundere. 

În urma testării, tânăra a ieșit pozitiv la testul COVID, iar la cinci zile de la testare, aceata a fpst preluată de un echipaj al SAJ Argeș pentru a fi transportată la Spitalul de Pneumoftxiologie din Câmpulung. 

La momentul internării,  fata  a fost diagnosticată cu pneumonie virală nespecificată, dispnee, anemie microcitară. În aceeași zi,, tânăra a fost transferată la Spitalul Municipal Câmpulung, pe secția ATI., urmând să fie transferată la Spitalul Județean de Urgență Pitești pe 26 iulie, iar pe 27 iulie, din nefericire, tânăra a murit. 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii