Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

Analia Selis şi Ştefan Doniga, recital extraordinar în Piaţa Primăriei Piteşti

Filarmonica Pitești organizează joi, 1 august, de la ora 20.00, în Piața Primăriei Pitești, recitalul cameral extraordinar susținut de Analia Selis și pianistul Ștefan Doniga.

Analia Selis şi Ştefan Doniga, recital extraordinar în Piaţa Primăriei Piteşti

În program: M. Constantinescu – „Dacă nu te cunoșteam”, Petre Andreescu – „Sub balcon eu ți-am cântat o serenadă”, Domingo Federico – „Tristezas de la Calle Corrientes”, lonel Fernic – „Nunuțo” și „Pe boltă când apare luna”, Gherase Dendrino – „Ce faci astă seară tu?”, Sebastián Piana – „Paisaje”, N. Martini – „Mână birjar”, Henry Mălineanu – „Nu se poate”, Virgilio Expósito – „10 Absurdo”, lon Vasilescu – „Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara?” și „Habar n-ai tu”, Juan Carlos Cobián – „Nostalgias”, Benjamin Tagle Lara – „Zaraza” și Eugen Semo – „Sărută-mă”! Aranjamentele muzicale îi aparțin lui Julián Caeiro.

Originară din Argentina, cu cetățenie română, Analia Selis este una dintre cele mai exotice şi mai apreciate voci din peisajul muzical românesc. La un an de la stabilirea în România (2004) a câștigat locul al III – lea la Festivalul Internațional de la Brașov „Cerbul de Aur”, unde a reprezentat Argentina. Ştefan Doniga este unul dintre cei mai apreciaţi pianiști ai generaţiei sale, colaborând cu instituții de cultură importante și susținând recitaluri și concerte în peste 20 de țări.
M.S.

Citește și Pitești. Festival de filme în aer liber în Lunca Argeșului. Programul proiecțiilor de seară

Citește și 31 iulie. Lăsata secului. Astăzi începe Postul Adormirii Maicii Domnului

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...