Web Analytics
scris luni, 25.09.2023

Analia Selis aduce tangouri românești și argentiniene la Filarmonica Pitești!

Concertul vocal-simfonic de joi, 28 septembrie, de la Filarmonica Pitești o are ca invitată pe artista Analia Selis. Solista va interpreta tangouri românești și argentiniene de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, alături de orchestra simfonică a instituției și dirijorul Tiberiu-Dragoș Oprea.

Analia Selis aduce tangouri românești și argentiniene la Filarmonica Pitești!

În program: La Cumparsita, Sub bacon eu ți-am cântat o serenadă, La última curda, Ce faci astă seara tu?, Absurdo, Nunuto, Romance de barrio, Zaraza, Pe boltă când apare luna, Milonga de mis amores, Habar n-ai tu, El Choclo, Nu se poate, Inimă, nu fi de piatră, Milonga de la anunciación, Sărută-mă! Aranjamentele sunt semnate de Julián Caeiro.

Originară din Argentina, cu cetățenie română, Analia Selis este absolventă a Universității de Muzică din San Miguel de  Tucumán (Diploma de educatoare de muzică, 1998) și a Longy School of Music din Boston (Diploma in Vocal Performance, 2002). La un an de la stabilirea în România (2004), a câștigat locul al III – lea la Festivalul Internațional de la Brașov „Cerbul de Aur”, unde a reprezentat Argentina.

Citește și Start pentru o nouă ediție a programului de leadership personal adresat elevilor de liceu

Tiberiu Dragoș Oprea s-a născut într-o familie de muzicieni, este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, Facultatea de Compoziţie, Muzicologie şi Pedagogie Muzicală, clasa dirijat orchestră, la clasa maestrului Ludovic Bács, absolvind şi cursurile de master. În prezent, este prim-dirijor al Filarmonicii Pitești, fiind cofondator al instituției, în 2007.

Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia fiind de 50 de lei sau 40 de lei în funcție de categoria locului. Pentru elevi și studenți un bilet costă 12,50 lei, respectiv 10 lei, iar pentru pensionari, 25 de lei, respectiv 20 lei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *