Web Analytics
scris joi, 19.10.2023

ANAF a scos la licitație conacul nepotului lui Carol al II-lea, din Sinaia

Conacul nepotului lui Carol al II-lea, situat lângă Castelul Peleș din Sinaia, a fost scos la licitație de ANAF. Suma cu care se vinde e fabuloasă. Clădirea se află în apropierea Castelului Peleș. Imobilul a aparținut lui Paul Philippe al României, fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino, care era născut din căsătoria morganatică, nerecunoscută de familia regală, a lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino.

ANAF a scos la licitație conacul nepotului lui Carol al II-lea, din Sinaia

Citește și: Colonelul (rez) Cristian Mihalcea comentează cazul primarului Ion Georgescu: „Femeile din viaţa lui i-au distrus cariera”


Prințul Paul de România, cum era cunoscut, este în prezent arestat în Franța. El a fost dat în urmărire internațională încă din decembrie 2020, după ce polițiștii care l-au căutat la domiciliul declarat în acte, din Sectorul 2 al Bucureștiului, nu l-au găsit pentru punerea în executare a condamnării din dosarul retrocedării Fermei Băneasa.
Acum, ANAF a scos la licitație un imobil amplasat în Sinaia, aparținând lui Paul Philippe al României, urmașul lui Carol al II-lea. Prețul de pornire a licitației este de 1,2 milioane lei, plus TVA. Pe lângă clădirea în sine, se pune la vânzare și terenul aferent, în suprafață de 156 de metri pătrați. Este prima licitație, iar dacă aceasta nu se va finaliza cu succes, prețul imobilului va fi redus cu 25%.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *