Web Analytics
scris luni, 06.07.2020

Amenzi și avertismente în nordul Argeșului pentru activități de picnic în loc nepermis

 

Amenzi și avertismente în nordul Argeșului pentru activități de picnic în loc nepermis

Și în acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru protecția mediului în zonele cu afluență ridicată de persoane, dar și alte genuri de misiuni pe raza județului Argeș.

Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Rucăr au depistat, pe raza comunei Valea Mare-Pravăț, 4 bărbați care au sustras material lemnos din fondul forestier. Fiecare a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar cantitatea de 1,5 mc. a fost ridicată în vederea confiscării. Tot în această zonă, un bărbat a fost sancționat cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru că a transportat material lemnos cu un vehicul destinat transportului de bușteni ”TAFF” peste albia râului.

 

 

Pe linia protecției mediului, jandarmii argeșeni, au acționat cu preponderență în comunele Arefu, Albeștii de Muscel, Bughea de Sus, Lerești și Dâmbovicioara, unde au depistat mai multe persoane care încălcau prevederile legale referitoare la activitățile de picnic.

În urma acțiunilor au fost aplicate 3 amenzi în valoare de 100 de lei fiecare, unor persoane care nu au depus gunoiul în locurile amenajate, o amendă în valoare de 1.000 de lei unei persoane care a desfășurat activități de picnic în loc nepermis și alte 22 de avertismente pentru aceeași abatere.

 

 

Pe timpul acțiunilor au mai fost depistați doi bărbați care pescuiau ilegal. Unul dintre ei pescuia cu plasă tip monofilament și a fost sancționat cu amendă în valoare de 600 de lei și un alt bărbat care nu avea permis de pescuit a fost sancționat cu avertisment.

Aceste acțiuni au fost desfășurate de efective de jandarmi independent, efortul principal fiind îndreptat către acțiunile desfășurate în sistem integrat cu efective ale Poliției și alte instituții cu atribuții în domeniu, pentru prevenirea și combaterea răspândirii SARS-COV 2.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită