Web Analytics

Amenzi pentru delicte silvice la Davidești, Albeștii de Argeș și Ciomăgești

de | 4.01.2022 17:53 | Actualitate

În ziua de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat 3 bărbați, de 20, 26, respectiv 32 de ani, toți din Davidești, care transportau material lemnos, cu atelaje hipo, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

În urma evaluării de către specialiști silvici, s-a constatat că cei în cauză transportau cantitatea totală de aproximativ 1,2 metri cubi lemn foc.

Ca urmare a celor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Davidești.

Citește și Stoenești. Bărbat reținut după ce a furat bijuterii, bani și telefoane din locuința unei femei

De asemenea, în ziua de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 30 de ani, din Albeștii de Argeș, care transporta aproximativ 0,5 mc de material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deține documente de proveniență sau însoțire a transportului de material lemnos.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Curtea de Argeș.

Tot, în ziua de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au acționat pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 42 de ani, din Ciomăgești, care a tăiat, fără drept, 19 arbori, specia salcâm.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii