Amenzi în valoare de peste 11 mii de lei acordate de polițiștii argeseni

de | 8.08.2021 17:33 | Actualitate, Home

În ziua de 7 august a.c., polițiștii Biroului Rutier Argeș au acționat pe raza de competență, pentru reducerea riscului rutier prin prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în ziua de sâmbătă, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 84 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11880 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere și a fost retras un certificate de înmatriculare.

Dintre cele peste 80 de sancțiuni aplicate, 33 au fost ca urmare a depășirii vitezei legale de pe tronsonul de drum pe care a fost constatată fiecare abatere.

Acest articol este despre: amenzi,arges,,politisti,sanctiuni

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...