Web Analytics

Amenzi în valoare de 95.000 de lei au fost date șoferilor din Argeș

de | 18.09.2022 12:03 | Actualitate, Home

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au aplicate peste 400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Citește și: În sfârşit, procurorii sunt pe urmele jafului forestier de la Pietroşani


Activitățile desfășurate fac parte din cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.
În perioada 16–22 septembrie, Rețeaua Europeană a Polițiilor Rutiere– ROADPOL realizează Proiectul ROADPOL Safety Days, destinat conștientizării tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, în scopul adoptării de către aceștia a unei conduite responsabile atunci când se deplasează pe drumurile publice.
Proiectul își propune ca ziua de 21 septembrie să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere, pe drumurile din Europa.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *