Web Analytics

Amenzi de peste 102.000 lei date de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore

de | 4.01.2021 15:10 | Actualitate

În ziua de 3 ianuarie 2021, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 102.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

## Vitezomani prinși de polițiștii musceleni

– Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au acționat pe tronsoanele de drum din zona de competență pentru prevenirea accidentelor de circulație produse pe fondul vitezei excesive. Cu această ocazie aceștia au depistat un tânăr de 20 de ani, din Pitești care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 130 km/h.

– Totodată au depistat o tânără de 24 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h.

 De asemenea polițiștii au depistat un bărbat de 30 de ani, din Mioveni care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 107 km/h.

 Tot în cadrul acțiunii polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Țițești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 109 km/h.

 Polițiștii au mai depistat un tânăr de 24 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mihăești, fiindînregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 105 km/h.

CITEȘTE ȘI…Schimbări de cadre la ISU Argeș

Cele cinci persoane depistate au fost  sancționate contravențional conform OUG 195/2002 cu amenzi în valoare de 1305 lei fiecare, fiindu-le reținute permisele de conducere în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii