Web Analytics

Amenzi de 52 de mii de lei pentru șoferii din Argeș. 24 de permise au fost reținute

de | 26.08.2022 14:32 | Actualitate, Home

248 de amenzi în valoare 52 de mii de lei au fost date șoferilor din Argeș, în ultimele 24 de ore. De asemenea, 24 de permise au fost reținute și 14 certificate de înmatriculare retrase pentru conducere sub influența alcoolului la volan.

IPJ Argeș transmite:

„În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citește și: Teatrul Davila și Filarmonica primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 248 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 52.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 24 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *