Web Analytics

Ameninţări, îmbrânceli, înjurături şi pumni în Liga a IV-a şi Liga a V-a

de | 9.11.2017 14:01 | Sport

13 DulceaFotbalul județean și ne referim la cel de Liga a IV-a și Liga a V-a nu se dezminte! În continuare avem parte de cele mai neplăcute și deranjante atitudini ale fotbaliștilor, oficialilor, antrenorilor și suporterilor și asta se poate observa foarte simplu accesând deja celebrul site al Asociației Județene de Fotbal Argeș „coordonat” de președintele Cornel Sorescu. Adică vorbim de amenințări, îmbrânceli, înjurături și pumni la niște meciuri care practic nu au nicio miză importantă, decât poate orgoliile unor oameni care cred că au ceva în comun cu sportul. Ei bine, nu au! Iată în continuare câteva cazuri recente intrate în Comisia de Discipilină a AJF, care spun totul despre acest nivel fotbalistic.

Arbitru Miceşti: „Dumitrache Leonard a încercat să-l lovească cu pumnul în faţă pe antrenorul Adrian Dulcea”

Meciul: A S Micesti 2002 – A C S Unirea Bascov
Liga a IV-a FORTUNA SPORTS, Seniori, etapa 10 | Data 2017-10-29
Echipa sanctionata: A S Micesti 2002
Persoana sanctionata: Antrenor Principal – Dumitrache Leonard
Abatere: Mentionez ca la finalul jocului a fost creata o imbulzeala pe marginea terenului intre bancile de rezerve, in care echipa oaspete reclama ca antrenorul lor ar fi fost lovit. Noi brigada de arbitri nu putem confirma acest incident deoarece nu am vazut pentru ca eram pe terenul de joc. Observator arbitri – Sandu Marin, mentionez urmatorul incident: Chiar inainte ca arbitrul sa fluiere sfarsitul jocului (aprox 10-15 sec) a avut loc la bancile de rezerva un conflict intre antrenorii celor 2 echipe in care antrenorul echipei gazda – Dumitrache Leonard a incercat sa-l loveasca cu pumnul in fata pe antrenorul echipei oaspete – Dulcea Adrian. Acesta din urma s-a ferit fiind doar atins neputandu-mi da seama de duritatea loviturii din locul unde ma aflam. A urmat apoi o imbulzeala generala intre stafuri-le bancilor de rezerva dupa care acestia auzind fluierul de final al jocului s-au potolit. Mentionez ca brigada de arbitri se afla la centrul terenului.
Rezolutie: Se suspenda 9 jocuri in baza art.65.b din Regulamentul Disciplinar FRF/AJF, si o penalitate financiara de 300 lei conform listei anexe poz.8 coloana 4.
Comisia: Comisia de disciplina
Etape de suspendare: 9
Suspendat din: 31-10-2017
Data inregistrarii sanctiunii: 31-10-2017
Sanctiune pecuniara: 300 lei Platit: 300 lei in data F/01.10.2017

Arbitru Drăganu: „Bandoc Nicolae Marian de la echipa oaspete a venit la mine şi mi-a băgat mâna în gât”

Meciul: A S Draganu – A S Soimii Tigveni
Liga a V-a, Centru, etapa 11 | Data 2017-10-29
Echipa sanctionata: A S Soimii Tigveni
Persoana sanctionata: Bandoc Nicolae Marian
Abatere: Se face vinovat de comportare violenta, in minutul 65 jucatorul cu nr. 7 – Bandoc Nicolae Marian de la echipa oaspete a venit la mine mi-a bagat mana in gat (am fost imbrancit), drept pentru care am fluierat sfarsitul jocului. In urma analizarii raportului de joc, raportului de observare, memoriul si filmarea video depuse la AJF Arges, de catre clubul A S Soimii Tigveni, Comisia de Disciplina constata ca exista neconcordante majore intre cele mentionate de arbitru, respectiv de observator si inregistrarea video.
Rezolutie: Pentru lipsa abaterii impotriva arbitrului, Comisia de Disciplina hotaraste sa nu ia nici o sanctiune disciplinara impotriva jucatorului cu nr. 7 – Bandoc Nicolae Marian.
Comisia: Comisia de disciplina
Data inregistrarii sanctiunii: 31-10-2017.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii