Web Analytics
scris miercuri, 27.09.2023

Ambulanța Argeș în doliu. Trupul lui Nicolae Duță va fi depus la biserica din Moșoaia

 „Cuvintele sunt de prisos pentru o pierdere atât de mare! Vei rămâne în gândurile noastre așa cum te-am cunoscut, zâmbind, glumind, gata să ajuți oricând și pe oricine! Drum lin cate o lume mai buna, Nicusor! „, a fost mesajul Luminiței Paul, șefa Serviciului de Ambulanță.

Ambulanța Argeș în doliu. Trupul lui Nicolae Duță va fi depus la biserica din Moșoaia


Nicolae Duță, în vârstă de 46 de ani, era de mulți ani șeful biroului R.U.N.O.S. (resurse umane, normare, organizare, salarizare ) fiind apreciat și iubit de mulți colegi. În luna mai a anului trecut s-au descoperit că avea cancer in stadiu avansat.

Citește și CALENDAR CRESTIN ORTODOX: Sfântul Antim Ivireanul  

Nicușor, cum îi spuneau cunoscuții, nu a mai putut să meargă la serviciu când starea I s-a agravat. Ieri, vestea tristă a fost dată pe un grup de WhatsApp al angajaților de către fratele lui, la rândul său asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Argeș.

Familia a anunțat că trupul neînsuflețit va fi depus la capela bisericii Sfânta Cuvioasa Parascheva, din Moșoaia Vale, în această dimineață (miercuri 27 septembrie) de la orele 8:00.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...