Ambasadorul Republicii Slovenia la Bucureşti: “Iubesc profund zona Transfăgărășan”

de | 3.11.2016 21:49 | Actualitate

Deși se află de doar 14 luni în România, Excelența Sa Michael Zupančič, ambasadorul Republicii Slovenia la Bucureşti a ajuns, până acum, de mai multe ori în județul Argeș, ce-i drept nu în calitate oficială, ci ca persoană fizică. Și asta pentru că este un iubitor al muntelui, motiv pentru care a vizitat de câteva ori până în prezent Transfăgărășanul.

“Iubesc profund zona Transfăgărășan. Și vă spun acest lucru pentru că asta simt. Pentru mine este ceva normal să merg pe Transfăgărășan, nu este o afirmație diplomatică. Cred că aveți aici cea mai frumoasă zonă montană”, a spus Excelența Sa.

La rândul său președintele Dan Manu a precizat, săptămâna aceasta, cu prilejul celei mai recente vizite a lui Michael Zupančič în Argeş, că încă de la preluarea mandatului, zona de nord a județului și în mod special Transfăgărășanul au reprezentat și reprezintă o prioritate pentru dezvoltarea turismului.

“Nordul județului este o zonă pe care dorim să o dezvoltăm, preponderent turistic. Și pentru a putea face acest lucru, noi, administrația județului, trebuie să ajutăm zona, trebuie să creăm infrastructura necesară. Este inadmisibil ca Transfăgărășanul să fie închis din noiembrie până în iunie. Facem toate eforturile pentru a dezvolta o strategie care să aibă drept rezultat accesul pe Transfăgărășan pe tot timpul anului ” a spus președintele Dan Manu.

 Izabela Moiceanu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii