Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan, invitat la Călinești

de | 26.11.2021 18:41 | Actualitate, Home

Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan a fost invitat la Călinești de către primarul Mihai Georgescu în urma unei întâlniri avută cu acesta la București.

”Astăzi am avut o întâlnire cu E.S. Dr. Zafar Iqbal, Ambasadorul Republicii Islamice Pakistan la București. Cu această ocazie am prezentat posibilitățile pe care comuna noastră le oferă și i-am adresat Excelenței Sale invitația de a vizita comuna Călinești.

 

Citește și FC Argeș II a avut nevoie de cinci etape pentru a obține primul punct din returul ligii a treia

 

Am discutat despre oportunități de colaborare pe linie economică și crearea de parteneriate între companiile din comuna Călinești și companii reprezentative din Pakistan, precum și posibilitatea semnării unui Acord de înfrățire cu o localitate din Pakistan”, a spus primarul Mihai Georgescu.

Acest articol este despre: ambasador,arges,calinesti,pakistan

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara
Hora Unirii pe înălțimile de la Dâmbovicioara

Luni, 24 ianuarie, pe înălțimile de la Dâmbovicioara, locuri unde s-au jertfit numeroși ostași în ambele războaie mondiale, conducerea Consiliului Județean Argeș, prin vicepreședinții Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, a participat la ceremonia dedicată zilei...

Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni
Pitești. Femeie accidentată grav pe trecerea de pietoni

Accident grav, marți dimineață, pe Calea Câmpulung, din Pitești după ce o femeie a fost lovită din plin de o mașină. Evenimentul a fost anunțat de un polițist aflat în timpul liber, care a asistat victima până la sosirea medicilor. Din verificările preliminare,...