Amânări peste amânări în dosarul tânărului rămas infirm în accidentul de maşină din 2015

de | 29.01.2021 10:34 | Actualitate, Dezvaluiri, Home

Piteșteanul Mădălin Dumitru Tudose a avut un grav accident de mașină pe 7 octombrie 2015, când avea doar 26 de ani. Plafonul mașinii în care se afla a fost spulberat de cuva unui buldoexcavator care realiza lucrări între Piteşti şi Curtea de Argeş, în zona km 11 + 500 DN7C, în afara localității Merişani.

Victima a ieșit din starea comatoasă după un an

În urma accidentului, Mădălin Tudose a fost rănit grav la cap şi a fost băgat de urgenţă în operaţie. A ieșit din starea comatoasă după un an, iar apoi au urmat numeroase ședințe de recuperări și intervenții chirurgicale. Jurnalul de Argeș a prezentat pe larg povestea tânărului în urmă cu trei luni, când Daniel Tudose, tatăl lui Mădălin, ambulanțier la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș și instructor auto, a venit la sediul redacției noastre pentru a prezenta tragedia care le-a schimbat pentru totdeauna viața.

Dosarul a fost înregistrat pe 11 iunie 2019 la Judecătoria Pitești. Inculpați sunt șoferul buldoexcavatorului – angajat al firmei de construcții General Trust, care a fost trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă – și doi bărbați care se ocupau cu dirijarea traficului în zona accidentului. Cei din urmă au fost trimiși în judecată, tot în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă. Ultimul termen a avut loc pe 17 decembrie, când s-a amânat cauza, iarăși, pentru 4 februarie. „Acordă un nou termen de judecată pentru lipsa martorului din rechizitoriu D.E., urmând a se cita acesta cu mandat de aducere. Prorogă discuţiile privind probatoriul, la următorul termen”, se arată pe portalul instanței.

Citește și Un tânăr a rămas infirm pe viaţă după ce cuva unui buldozer i-a smuls în trafic plafonul maşinii

Acest articol este despre: general trust,madalin tudose

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...