Web Analytics

Amânarea concursului de la Permise nu are legătură cu audierile de la DNA Piteşti

de | 7.03.2018 19:43 | Actualitate

01 permiseSăptămâna trecută, Jurnalul de Argeș a publicat informația potrivit căreia pe 22 februarie, la București, la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) trebuia să aibă loc un concurs pentru ocuparea mai multor funcții vacante de ofițer de poliție (specialitatea Înmatricularea vehiculelor) din șapte județe, inclusiv Argeșul. Numai că în ziua concursului, DRPCIV a anunțat că acesta se amână.
După apariția acestei știri, surse din cadrul DRPCIV ne-au contactat pentru a ne preciza că motivul amânării concursului este legat de îmbolnăvirea mai multor persoane din comisia de examen.
Au existat și zvonuri potrivit cărora amânarea concursului ar fi fost cauzată și de audierea la DNA Pitești a șefei de la Resurse Umane din cadrul DRPCIV. Tot surse din cadrul DRPCIV ne-au precizat că această audiere nu are legătură cu amânarea concursului și că șefa de la Resurse Umane de la DRPCIV a fost într-adevăr chemată la DNA Pitești în luna ianuarie, însă pur și simplu pentru a oferi niște informații tehnice și fără a avea vreo calitate în vreun dosar.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii