Web Analytics

Amalia Neacşu, noul director de îngrijiri medicale de la Judeţean

de | 17.08.2016 09:45 | Actualitate

Amalia Neacşu, fosta asistentă şefă a secţiei Obstetrică-Ginecologie II, a fost numită în această dimineaţă director de îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Argeş. Timp de 16 ani, Amalia Neacşu a coordonat activitatea secţiei Ginecologie II. În urmă cu două luni, odată cu desfiinţarea secţiei, a devenit asistentă şefă la nou înfiinţatul compartiment de Chirurgie vasculară. „A fost o surpriză şi pentru mine că sunt, de astăzi, director de îngrijire. Probabil au considerat că mi-am făcut treaba bine şi voi coordona de acum şi activitatea din Spitalul Judeţean. Doresc să continui proiectele de educaţie perinatală, a viitorilor părinţi, pe care le-am desfăşurat în ultimii şase ani, dar şi activitatea predecesorului meu, dna director Mariana Badiu, care consider eu că a făcut treabă bună şi multe din proiectele pe care dumneaei le-a iniţiat, aş fi onorată să le continui”, a declarat, foarte emoţionată, noua directoare de îngrijiri.
Săptămâna trecută, Mariana Badiu a fost demisă sub pretextul schimbării condiţiilor pentru numirea directorului de îngrijiri medicale, din cauza studiilor. „S-au schimbat, printr-un Ordin de Ministru, condiţiile prin care poate fi numit un director de îngrijiri medicale. Şi dânsa (n.red. Amalia Neacşu) întruneşte condiţiile. Dna Badiu, din păcate, nu”, a explicat vicepreşedintele CJ Ion Mânzână.
Noua directoare de îngrijiri de la Judeţean a terminat Liceul Sanitar, Şcoala Postliceală la zi, Colegiul Universitar de Medicină de la Craiova – ca şefă de promoţie şi Facultatea de Asistenţă Medicală din Piteşti. Mai este şi absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Pedagogie şi are un master în consiliere psihologică şi educaţională.

I.H.B.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. O nesimtita cu o echipa de medici nesimtiti ce nu isi fac datoria si asteapta doar spagi, altfel nici nu te baga in seama . Problema e ca nu toata lumea e proasta si intr-o zi poate da peste unu mai dezghetat ce le infige un pumn in gura cand se uita ca milogii la pacienti sa le dea bani uitand ca din salarii ii platim noi luna de luna .