Web Analytics

Alţi doi medici au părăsit Spitalul Câmpulung

de | 4.04.2024 13:00 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Secția Medicină Internă a Spitalului Municipal Câmpulung este activă acum în stare de avarie, după ce un singur medic o deservește. Pe vremuri funcționând cu cinci specialiști, secția a ajuns acum în situația altor structuri ale Spitalului care fie nu mai au activitate, fie oferă doar servicii de consult medical, nu și spitalizare, totul din cauza deficitului de medici.
La secția Interne s-a ajuns pe avarie după ce doi medici au părăsit-o recent. A mai rămas unul și este evident faptul că activitatea nu poate fi asigurată acum la nivelul optim. Demisiile au venit din partea specialiștilor pe Medicină Internă și pe Gastroenterologie, în acest din urmă caz fiind vorba chiar de șeful structurii medicale. A rămas pe baricade doar specialistul cu competențe în ultrasonografie generală.
Este greu de precizat numărul medicilor care au părăsit Spitalul Câmpulung în ultimii ani. Cert este doar faptul că aceste plecări au afectat sau afectează activitatea în secții și compartimente precum Cardiologie, Dermatovenerologie, Pediatrie și Diabetologie. Cu consecința afectării sănătății muscelenilor!
În această săptămână, consilierii locali din Câmpulung așteaptă explicații din partea reprezentanților Spitalului.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Se redeschide Compartimentul ORL la Spitalul Câmpulung, Cardiologia rămâne suspendată

Citește și Interimat cu concurs la Spitalul Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *