Web Analytics
scris duminică, 24.03.2024

Alte două treceri în tabăra PSD Argeș

Președintele PNL Corbeni, Nicolae Miron, și președintele PRO România Corbeni, Motoc Neagoe, au trecut la PSD. În aceeași adunare a fost votată și lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Local.

Alte două treceri în tabăra PSD Argeș

Citește și Primarul PNL cu cel mai bun scor electoral din țară a trecut la PSD Argeș

„Cei doi s-au alăturat echipei primarului Nicolae Dinică, dorind în acest fel să se implice și să susțină proiectele de modernizare și dezvoltare ale comunei Corbeni inițiate de edilul social democrat. Cei doi lideri politici au participat astăzi la lansarea candidaturii lui Nicolae Dinică pentru un nou mandat de primar al comunei Corbeni din partea PSD”, au transmis reprezentanții PSD Argeș.

Citește și Gheorghiţă Boţârcă, edilul oraşului Topoloveni, este cel mai longeviv primar din România. Conduce localitatea de la Revoluție și vrea un nou mandat

La Corbeni au fost prezenți și senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Remus Mihalcea și Pavelescu Nicolae, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Loredana Stancu și Nicolae Stancu.

Citește și Primari, viceprimari și consilieri municipali au trecut la PSD Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *