Web Analytics
scris luni, 13.03.2023

Alte bilete de tratament în stațiuni, de la Casa de Pensii Argeș

Casa Județeană de Pensii Argeș, prin directorul executiv Aida Ionela Enache, ne comunică faptul că pentru seria 2 din acest an, cu date de plecare în perioada 23-27 martie 2023,  au fost repartizate 59 de bilete de tratament balnear în statiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Moneasa și Pucioasa.

Alte bilete de tratament în stațiuni, de la Casa de Pensii Argeș

Repartiția poate fi consultată și pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro.

Citește și: Ziua Mondială împotriva tuberculozei. Asistenții medicali merg în școli și ambulatorii din Pitești

Eliberarea respectivelor bilete se face în perioada 13-20 martie, conform planificării anunțate prin telefon  fiecărui beneficiar.

Casa de Pensii face precizarea că au rămas 20 de bilete pentru care nu au fost solicitări, în stațiunile: Amara – 10 bilete, Bala – patru, Buziaș – două, Covasna, 1 Mai, Moneasa – câte unul.

Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, daca beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioara celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie” – după cum este precizat în comunicatul remis de Carmen Rădulescu, de la Biroul de Relații Publice al Casei Județene de Pensii Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *