Web Analytics
scris marți, 05.03.2024

Alte bilete de tratament balnear. Vezi unde

Casa de Pensii Argeș anunță că, pentru seria 3 din acest an, cu date de plecare în perioada 22 – 25 martie 2024, au fost repartizate 63 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Bala, Buziaș, Covasna, Olănești, Geoagiu Bai și Pucioasa. Repartitia poate fi consultată și pe site-ul instituției: http://www.cjparges.ro

Alte bilete de tratament balnear. Vezi unde

Eliberarea biletelor se face în perioada 6 – 21 martie, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 24 de bilete pentru care nu au fost solicitari în stațiunile: Amara – 8 bilete, Buziaș – 2 bilete, Covasna – 5 bilete, Moneasa – 2 bilete și Pucioasa – 7 bilete.

Citește și Au început înscrierile pentru „Noua Casă” 2024. Care sunt condițiile

„Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia”, a transmis Casa de Pensii.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, care trebuie să prezinte actul de identitate, cuponul lunii ianuarie sau februarie 2024 și biletul de trimitere de la medicul de familie. Plata contribuției se poate face numerar sau cu cardul la ghișeu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *