Web Analytics
scris joi, 09.02.2023

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu primarii liberali din Argeş

Președinta PNL Argeș a participat, săptămâna trecută, la întâlniri cu primarii liberali din județ. S-a discutat despre proiectele pe care edilii le au în vizor pentru anul 2023, dar și despre finanțările pe care aceștia le-au primit de la Guvern. La Moșoaia, se vor finaliza lucrările de construcție a Școlii Gimnaziale Moșoaia, lucrări începute în 2011 și abandonate de fosta administrație PSD. Și proiectul de asfaltare a unor străzi din Moșoaia semnat, prin proiectul „Anghel Saligny” va demara la 1 martie.

Alina Gorghiu s-a întâlnit cu primarii liberali din Argeş

Reabilitarea căminului cultural, a dispensarului veterinar și iluminatul public pe leduri sunt investiții demarate în comuna Mioarele. Rețeaua de alimentare cu apă va fi finanțată prin proiectul „Anghel Saligny”, la fel și drumul Mățău-Suslănești, proiecte serioase în valoare de 12 milioane de lei, aprobate de Guvern. La Buzoești, s-au alocat peste 13 milioane de lei pentru modernizarea unor drumuri sătești din localitate.
Alina Gorghiu susține în continuare activitatea edililor și spune că „Argeșul are primari liberali implicați și multe proiecte în derulare”.

Citește și Alina Gorghiu: PNL spune nu taxei pe marile companii propusă de PSD

Citește și Alina Gorghiu: „Legile educației au stat, slavă cerului, în dezbatere publică, luni de zile”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită