Web Analytics
scris miercuri, 09.10.2024

Alina Gorghiu: Român condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, adus în ţară din Germania

Un român dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, a fost adus în ţară din Germania, a anunţat, miercuri, ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu: Român condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor, adus în ţară din Germania

Citește și: Scandal la Teqball World Series de la Budapesta: „Urâm România!”


„Un fugar ‘Most Wanted’ adus aseară în ţară. Romică Fleican, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tentativă la omor deosebit de grav şi tâlhărie. A reuşit să fugă şi să se ascundă mai mulţi ani. În 2016, a fost găsit în Germania. Atunci, predarea a fost refuzată invocându-se condiţiile din penitenciarele din România. Anul acesta a fost arestat din nou, tot în Germania. De data aceasta, predarea a fost încuviinţată. O dovadă clară că sunt îmbunătăţiri vizibile în condiţiile de detenţie din penitenciarele româneşti”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit ministrului, 618 fugari au fost aduşi în ţară anul acesta, iar dintre ei, 142 din Germania. „Este a doua ţară ca număr de predări. Şi vă asigur că vom continua”, a afirmat Gorghiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...