Web Analytics
scris duminică, 20.08.2023

Alina Gorghiu, în Muscel: „Așa arată o plimbare cu un tren din 1937 fabricat de Malaxa”

Alina Gorghiu, ministra Justiţiei şi lider al PNL Argeş, s-a aflat duminică, 20 august, alături de ministrul Dezvoltării şi de musceleanul liberal Norris Măgeanu, într-o călătorie pe calea ferată, de la Schitu Goleşti la Câmpulung. D-na Gorghiu a postat pe facebook impresiile după această călătorie, precizând cu acest prilej că transportul feroviar din Argeş „va deveni performant”.

Alina Gorghiu, în Muscel: „Așa arată o plimbare cu un tren din 1937 fabricat de Malaxa”

Citeşte şi: Ministrul justiției, Alina Gorghiu, după accidentul de la 2 Mai: A fost promulgată legea Anastasia 

Așa arată o plimbare cu un tren din 1937 fabricat de Malaxa. Cald, curent cu geamul deschis, 70 km pe oră, dar și vreo 20 de copilași superbi. Mulțumesc ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, pentru că este azi cu noi în Argeș, dar și lui Norris Mageanu pentru ideea grozavă. Am luat trenul de la Schitul Golești și am ajuns la Câmpulung Muscel.

Avem și o veste bună de la secretarul de stat Ion Popa pentru câmpulungeni: domnia sa a discutat cu colegii din Ministerul Transporturilor, responsabili pentru transportul feroviar, pentru a face o analiză în vederea introducerii rutei Golești-Câmpulung în proiectul Linia Verde, pentru a fi deservită de noile automotoare în tracțiune electrică pe bază de pile de combustie cu hidrogen! Până atunci, linia va avea automotoare recondiționate.

Transportul feroviar din județ va deveni performant!„, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Aşa să fie!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *