Web Analytics

Alina Gorghiu: „Demers marca AUR, toxic pentru România”

de | 3.11.2021 10:53 | Actualitate, Politica si Administratie

Apel de maturitate și inteligență politică adresat tuturor partidelor politice parlamentare de către argeșeanca Alina Gorghiu, senator PNL și vicepreședinte al Senatului.

Demers marca AUR, toxic pentru România

AUR șochează din nou. Grav este că o face în cea mai dificilă perioadă pentru România, marcată de suprapunerea a două crize majore – politică și sanitară. Demersul de suspendare a Președintelui Iohannis este picătura care umple paharul.

Din punctul meu de vedere, AUR creează o diversiune, un pretext de a continua criza politică, de a submina autoritatea instituțiilor publice, de a crea instabilitate și de a-i diviza pe românii. Scopul final fiind acela de a bloca măsurile de protecție pentru populație și campania de vaccinare.

Nimic nou în atitudinea celor de la AUR. Am fost cu toții martori la mesajele de rea-credință și iresponsabile pe care le transmite de la începutul pandemiei acest partid. Iar efectele sunt dramatice:  creșterea numărului victimelor Covid-19, familii și destine nenorocite.

AUR este un partid extremist și iresponsabil, care trebuie izolat pe scena politică.

România este deja într-o situație dificilă și are și un guvern interimar, cu puteri limitate. Și trebuie înțeles că atât timp cât AUR, dar și celelalte partide oferă prioritate propriilor orgolii, nu interesului românilor, nimeni nu are de câștigat. Invit toate partidele la maturitate și responsabilitate.
PNL este singurul partid care oferă rezolvări. Și singurul care a făcut concesii concrete pentru a contribui la rezolvarea crizelor”.

Citește și Alina Gorghiu: „Avem soluţii pentru combaterea pandemiei!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii