Web Analytics
scris sâmbătă, 14.01.2023

Alina Gorghiu: “Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false”

Preşedintele interimar al Senatului, liberala Alina Gorghiu, a afirmat vineri, despre raportul Frontex, că Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false, ea arătând că nu e prea târziu pentru cancelarul austriac să îndrepte nedreptatea făcută ţării noastre.

Alina Gorghiu: “Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false”

Citește și: O profesoară ironizată de doi elevi pe rețelele de socializare va primi 30.000 de lei de la părinții acestora

”În politica naţională, ne mai ocupăm de polemici sterile, de mize mici. În politica europeană, ar trebui să fie altfel. Am înţeles toţi că scorul electoral al partidului cancelarului în propria ţară, Austria, era miza şi l-a împins să facă o nedreptate revoltătoare întregii Europe. Securitatea Europei e o miză prea mare ca să o trivializăm sau să o traducem în voturi”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

 Ea arată că ”Raportul Frontex de azi arată simplu ceva: Austria s-a opus aderării României la spaţiul Schengen pe baza unor date false”.

”Numărul crescut al migranţilor în 2022 este provocat de sosirile pe „filiera balcanică”, adică nu prin România. Domnule Cancelar, nu e prea târziu să îndreptaţi nedreptatea!”, mai spune Alina Gorghiu. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită