Web Analytics
scris joi, 26.09.2024

Alin Chiţa, antrenor principal la CS Mioveni: „Cred că acum, după meciul cu FC Argeş, este un început pentru a lega rezultatele pozitive”

Întrebat despre înfrângerea cu FC Muscelul Câmpulung și egalul cu FC Argeș din ultimele două etape de campionat, despre cele doar 8 puncte acumulate în șapte etape și despre următoarea confruntare cu Metalul Buzău, antrenorul principal de la CS Mioveni, Alin Chița, ne-a declarat:

Alin Chiţa, antrenor principal la CS Mioveni: „Cred că acum, după meciul cu FC Argeş, este un început pentru a lega rezultatele pozitive”

”Despre înfrângerea cu Câmpulung nu pot spune decât că nu am fost mulțumit de atitudinea jucătorilor, pentru că am pregătit ceva și sâmbătă la ora jocului s-a întâmplat altceva pe teren. Iar despre jocul cu FC Argeș, pot spune că băieții și-au schimbat atitudinea, au avut atitudinea corespunzătoare pe care le-am cerut-o toată săptămâna. Era un meci, un derby local și atunci nu cred că mai era nevoie de o implicare a mea motivațională. Și până la urmă cei care au intrat în teren și-au făcut datoria.

Despre meciul cu Metalul Buzău ce pot spune? Și înaintea meciului de la Câmpulung le-am spus jucătorilor că pentru noi este important să legăm rezultate și unele pozitive. Și cred că acum este un început pentru a lega rezultatele pozitive, pentru că, dacă nu legi rezultate pozitive, atunci o să ajungi pe la jumătate sau spre fundul clasamentului, ceea ce nu este deloc benefic pentru echipă. Legând rezultatele pozitive, ai posibilitatea să urci în clasament și să ne apropiem de locurile de play-off. Până acum, per total, se putea și mai bine. Am avut posibilitatea să acumulăm mai multe puncte, dar cred că nu am tratat fazele destul de bine la finalizare. Și asta încercăm să lucrăm foarte mult, pentru că vrem să mărim și numărul de goluri, dar cel mai important este să băgăm mingea în poartă, pentru că dacă dăm goluri, avem puncte. Nu avem puncte, nu putem să urcăm în clasament”.

Citește și UEFA recunoaște o greșeală de arbitraj la Euro 2024: Germaniei ar fi trebuit să i se acorde un penalty împotriva Spaniei

Citește și Viorel Tudose: „Toată lumea îl susține pe Bogdan Andone”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Ultimele articole

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită