Web Analytics
scris marți, 22.10.2024

Alin Chița, antrenor CS Mioveni: „Este o situație neplăcută, băieții nu și-au primit salariile”

La divizionara secundă CS Mioveni se trăiește periculos, echipa aflându-se într-o situație foarte grea. Alin Chița, tehnicianul echipei argeșene, a vorbit despre restanțele salariale după înfrângerea de la Dumbrăvița, din runda a zecea a Ligii 2. Argeșenii au fost învinși cu 2-1 și se anunță zile grele pentru galben-verzi din cauza restanțelor financiare.

Alin Chița, antrenor CS Mioveni: „Este o situație neplăcută, băieții nu și-au primit salariile”

La Dumbrăvița, elevii lui Chița n-au jucat deloc rău. Gazdele au deschis scorul în minutul 16, prin Cristian Pădurariu, iar în minutul 39, Valentin Coșereanu a egalat cu o execuție din penalti. Golul care a decis scorul final a venit în minutul 77, de pe fruntea lui Modan.

După joc, tehnicianul Mioveniului a vorbit și despre situația financiară, care are impact asupra antrenamentelor, unde sunt și greve.

”E o situație neplăcută în cadrul clubului. Băieții nu și-au primit salariul, este a patra lună. Este destul de greu de gestionat situația din cadrul antrenamentelor. Tot timpul mă confrunt cu frustrarea jucătorilor, cu nemulțumirea lor și e destul de greu de organizat antrenamentul. Încerc să-i mobilizez pe cât posibil, dar câteodată toate lucrurile acestea se întorc împotriva noastră. Concentrarea lor nu este la cote maxime. De fiecare dată când am făcut schimbări în primul 11, cei de pe margine nu au adus un aport normal. Nu încerc să creez un alibi, dar și situația din cadrul clubului își pune amprenta pe rezultate; este a treia înfrângere consecutivă. Nu este un moral pozitiv în momentul în care nu ai primit salariul de 4 luni. Și problemele financiare influențează rezultatele”, a explicat antrenorul Alin Chița.

Citește și: Federația Română de Fotbal a reziliat contractul cu Nordis Group

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...