Web Analytics

Alin Andrieș este noua achiziție a BCM U Pitești

de | 28.06.2022 17:51 | Actualitate, Sport

Născut la Constanța, în vârstă de 31 de ani, produs al școlii locale, Alin Andrieș vine la Pitești pentru al 11-lea sezon în prima ligă a României! El evoluează la pozițiile 2-3, iar în sezonul precedent a fost component al echipei SCM U Craiova.

Alin a debutat la nivel de seniori pentru Cuadripol Brașov, iar ulterior a îmbrăcat echipamentele lui Timba Timișoara, Gaz Metan Mediaș, SCM Timișoara, Cuza Sport Brăila, Athletic Constanța și CSM Târgu-Jiu, acumulând peste 2.000 de minute jucate și aproape 1.000 de puncte marcate.

Citește și Se recomandă fiecărui consumator din Pitești o utilizare rațională a apei potabile

Andrieș a reprezentat România la Mondialul de 3×3, disputat în Filipine (2018), precum și la Europeanul găzduit de București în același an. El este fost campion național în baschetul românesc 3×3.

”Sunt foarte bucuros și mândru de faptul că voi îmbrăca tricoul alb-violet în sezonul ce urmează. Promit că voi da totul pentru echipă și fani, obiectivul fiind acela de a ajunge cât mai sus în clasament. În același timp, sunt nerăbdător să revăd suporterii piteșteni, de data această din postura de jucător al echipei. Sunt niște fani speciali, care reușesc de fiecare dată să creeze o atmosferă incredibilă. Aștept să ne revedem în sală!”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si a plecat Ilari Seppala.in Franta.Pe asta o stiai ?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *