Web Analytics

Alexandru Pelici: „De ce să nu încercăm să ne batem acolo, la promovare?”

de | 21.12.2016 12:35 | Actualitate

# Eliminarea Stelei obligă CS Mioveni să-şi depăşească statutul de echipă de „B”

# Cum comentaţi prestaţia elevilor dvs din meciul din Cupă cu Steaua?
– În momentul în care te califici în faţa Stelei nu poţi decât să fii bucuros şi nu pot fi decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor. Cred că am făcut un joc bun, dacă am reuşit să eliminăm Steaua.
# Am văzut în presa centrală că s-au dat nişte prime destul de consistente la CS Mioveni…
– Nu cred că deocamdată s-au dat prime pentru că aş fi luat şi eu. Nu ştiu despre aşa ceva. Cred că cel mai bine poate să spună acest lucru conducerea administrativă.

„Probabil o să se dea o primă la băieți, că merită”

# Am înţeles că ar fi fost vorba de 1.000 de euro pentru fiecare jucător…
– Sincer vă spun că nu ştiu despre acest lucru, dar probabil că o să se dea o primă. E normal să se dea o primă la băieţi pentru că merită!
# Este vorba despre o primă specială pentru meciul cu Steaua sau este vorba de o primă normală de victorie?
– Nu ştiu! Probabil că le-au spus în vestiar după joc. Nu am fost acolo pe fază şi nu am habar de aşa ceva.
# Ce obiectiv aveţi în continuare?  Mă refer aici la cupă şi la campionat.
– În campionat încercăm să urcăm cât mai sus. Jocul ăsta cu Steaua şi faptul că am eliminat-o trebuie să ne dea încredere că putem mai mult decât obiectivul actual şi anume primele şase locuri. De ce să nu încercăm să prindem primele trei echipe? Să încercăm să ne batem acolo la promovare. Asta ne dorim, dar vom vedea! În cupă trebuie să ne jucăm în continuare şansa indiferent cu cine vom cădea.

„Pentru prima dată la Mioveni am auzit mii de oameni strigând numele echipei din picioare”

# Ce program aveţi în această pauză competiţională?
– Până în jurul datei de 12 ianuarie este liber şi apoi ne vom reuni. În primele trei zile avem acomodarea la efort plus vizita medicală şi toate lucrurile care sunt necesare pentru începerea unei pregătiri de iarnă. Apoi urmează plecarea în cantonament. Nu s-a fixat încă locaţia şi rămâne să mai discutăm. Ar fi bine să facem o parte de pregătire fizică şi apoi să mergem într-o locaţie unde să jucăm nişte meciuri amicale în condiţii bune. Asta însemnând în străinătate, dar nu ştiu deocamdată dacă se va putea acest lucru.
# Ce mesaj aveți pentru suporterii fotbalului argeşean?
– Vreau să le transmit prin intermediul dvs sărbători fericite în primul rând, să fie sănătoşi şi să aibă încredere şi în noi şi în Piteşti. Cu siguranţă că şi echipa de la Piteşti va veni lângă noi în liga secundă şi vor fi jocuri interesante. Le mulţumesc prin intermediul dvs tuturor celor care au fost la meciul cu Steaua. A fost pentru prima dată când la Mioveni am auzit oamenii strigând numele echipei din picioare, din pieptul a mii de oameni, pentru că au fost destul de mulţi. Le mulţumesc pentru treaba asta! Este un sentiment frumos şi sperăm să repetăm prestaţiile şi să îi aducem la stadion într-un număr cât mai mare. Le mulţumesc mult pentru susţinere!
Marius Ionel

 

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole